Andre destinasjoner

Amsterdam

Amsterdam er den virkelig store destinasjonen her i vestlige deler av Europas fastland. Byen er i dag rangert som en av de beste i verden å bo i, en av de mest innovative byene i verden og er an av de viktigste finansbyene i vår verdensdel. Over 4,6 millioner mennesker besøker Amsterdam som turister hvert eneste år. Det er det mange gode grunner til.

Sjarmerende Amsterdam har karakteristiske smale, skeive hus og kanaler over hele byen. Amsterdam er ofte referert til som en av de mest fargerike byer i hele verden. Her finnes det mange kjente turistattraksjoner, fin arkitektur, berømte museum, hyggelige puber og brune kafeer, god mat og hyggelige mennesker.

Byen er en smeltedigel hvor mange folkeslag og religioner er representert. Det berømte blomstermarkedet er verdt et besøk, og er kanskje mest kjent for alle de flotte tulipanene.
En sightseeing med båt langs kanalene er en opplevelse som er vel verdt å få med seg. Ved Dam Square som ligger noen hundre meter unna sentralstasjonen ligger Amsterdams perle som er det kongelige slott.

Stockholm

En usedvanlig vakker by, med en fascinerende kombinasjon av gammelt og nytt. Flust med spennende museer og gode restauranter, i tillegg til utearealer som få andre hovedsteder kan oppvise maken til.

Oppdag den spesielle atmosfæren i Gamla stan med de trange, brosteinslagte gater, eller forelsk deg i den trendy bydelen SoFu på Södermalm.

Stockholm består av 14 øyer, som det er mulig å nå med ferge. Hver bydel har også sin særegenhet og sjarm. I øst finner du den snobbete og glamorøse bydelen Östermalm med sine eksklusive butikker og trendy utesteder, mest kjent i denne bydelen er kanskje Stureplan. I sør finner du Södermalm, som er Stockholms svar på Grünerløkka Og midt mellom disse bydelene ligger Gamla stan med sine sjarmerende historiske bygninger, og det travle sentrum som går under navnet «City».

Stockholm oppfyller alle krav til en storby, og her får du tilfredstilt både dine kulturelle, materielle og gastronomiske interesser

Berlin

Den tyske hovedstaden har kanskje den tyngste og mest interessante historien i nyere tid blant europeiske byer.

I Berlin er det tydelig at øst/vest oppdelingen ble oppløst for bare noen få år siden, noe man kan se på bygningene og det lille som gjenstår av Berlinmuren.

Brandenburger Tor er byens varemerke, og den ligger i nærheten av den tyske Riksdagen, som også er verdt å se.

En spasertur på Under den Linden og Kurfürstendam gir et innblikk i begivenhetene som fant sted under andre Verdenskrig sammen med et besøk til det gamle jødiske kvartalet i Oranienburgerstrasse med synagogen og Europas største jødiske gravplass, Berlin-Weissensee.

En tredjedel av byen er parker og grøntområder, og det er stor plass over alt. Brede fortauer og mange åpne områder med stor plass for å sette seg ned med en kaffekopp, eller for en Currywürst, er det over alt.

Enten du velger å gå for hipster/kulturrestauranter som Restaurant Florian eller  en av de 13 restaurantene med Michelin-stjerner så vil du alltid finne god mat. Tysk mat, italiensk mat, meksikansk mat, russisk mat, fransk mat – Berlin er en internasjonal by.

KaDeWe er Berlins svar på Harrod’s, men det er bare starten. Enten du vil på Primark eller på Chanel så finner du det i Berlin.
Det finnes flere shoppingområder i Berlin. Du kan shoppe i kule butikker i Mitte, dra til Prenzlauer Berg for kul og alternativ shopping eller bare shoppe rundt Kürfurstendamm.

Ring oss på tlf. 52 85 78 07 i dag eller send oss en forespørsel til høyre og la oss skreddersy den perfekte gruppereisen for dere!

Felleskap og samhold gir ekstra reiseglede!

Forslag til aktiviteter

    Send forespørsel nå

Andre populære destinasjoner

Alicante

Alicante har perfekt beliggenhet ved Middelhavet. Her finner du alt du kan forvente deg av en storby, krydret med flotte strender.

Gdansk

Gdansk har en utrolig vakker og innbydende historisk bydel med storslått arkitektur og mange severdigheter.

København

København er som skapt for livsnyteren og en drøm for storbyturister.

London

Dette er byen som har alt! Millionbyen London er kort og godt den perfekte weekendbyen

Malaga

Klart sørlig dagslys - blå himmel mesteparten av året - det beste klima i hele Europa.