Malaga

Mye mer enn sol og strender

Malaga har blitt et populært reisemål for grupper som ønsker en oppdagelsesferd på spanske Costa del Sol. Middelhavsbyen er Spanias femte største, og er omgitt av fjell og to elver. “Ciudad del paraíso” – paradisbyen. Slik beskrev Vicente Aleixandre, nobelprisvinner i litteratur, byen Malaga. En by som vibrerer av liv, og som fascinerer med sin blanding av flere tusen års historie, sin folklore og sin moderne kultur.

Hovedstaden på Costa del Sol er den femte største by i Spania. Den er også fødestedet til Pablo Picasso og Andalusia’s midtpunkt for å besøke andre byer som Sevilla, Cordoba eller Granada. Området rundt Malaga er det perfekte sted for å nyte strandlivet, spansk kultur og gode matopplevelser.

De fleste grupper velger å bo i Malaga, men stadig flere ønsker også å legge helgen til sjarmerende Nerja, historiske Granada eller trendy Marbella. Det finnes et stort tilbud av kultur, natur og matopplevelser i hele regionen og med direkte rute fra Haugesund til Malaga er det lett for gruppene å velge denne flotte destinasjonen.

Vi tilbyr et skreddersydd turprogram etter deres behov.

Ta kontakt om du vurderer å legge en gruppetur, bedriftstur, konferanse eller andre typer arrangement . I tillegg til det praktiske rundt reisen med booking av fly, hotell og transport, ordner vi bespisning og andre spennende aktiviteter for dere.

​"Har hatt en helt fantastisk tur fra vi kom til vi reiste hjem. Mange av oss hadde ikke vært i Malaga før og ble meget positivt overrasket av hvor flott det var.
Kjempefint i sentrum med flotte bygninger, rent og veldig hyggelige folk. Maten og service på begge restauranter var kjempe bra.
Må si utflukten til vingården på søndag var turens høydepunkt, kjempe koselig landsby med en helt fantastisk sjarm.Vi kunne sikkert sittet der ennå! Guiden var og veldig hyggelig.
Sist men ikke minst må jeg få takke dere for kjempegod service og for det flotte opplegge dere har laget til oss. Blir en tur vi sent vil glemme!"

THERMOTECH, Charlotte Solstrand Ystaas (Malaga, Spania)

Ring oss på tlf. 52 85 78 07 i dag eller send oss en forespørsel til høyre og la oss skreddersy den perfekte gruppereisen for dere!

Felleskap og samhold gir ekstra reiseglede!

Forslag til aktiviteter

Her finner dere noen forslag på opplevelser som dere kan bestille hos oss i forbindelse med deres gruppetur til Malaga 

• Sykkelturer eller segwayturer

• Utflukt til sjarmerende Mijas eller Frigiliana med lunsj
• Fotballturer til Malaga FC 
• Middag og Flamenco Show
• Bodega besøk inkl vinsmaking og lunsj
• Byvandring med tapas tur
• Team building aktiviteter på stranden
• Seiling turer langs den vakre Solkysten
• Utflukt til den flotte gamlebyen i Marbella 
Besøk til eksklusive Puerto Banus
 
• Dagstur til Ronda
• Dagstur til Granada med besøk til Alhambra 
• Dagstur til Gibraltar
• Golf

  Send forespørsel nå

Andre populære destinasjoner

Alicante

Alicante har perfekt beliggenhet ved Middelhavet. Her finner du alt du kan forvente deg av en storby, krydret med flotte strender.

Gdansk

Gdansk har en utrolig vakker og innbydende historisk bydel med storslått arkitektur og mange severdigheter.

København

København er som skapt for livsnyteren og en drøm for storbyturister.

London

Dette er byen som har alt! Millionbyen London er kort og godt den perfekte weekendbyen

Andre destinasjoner

Flere populære destinasjoner for grupper