Referanser

"Vi har alle hatt en super tur, og er veldig fornøyd med opplegget. Flyturene gikk knirkefritt, hotellet var supert og veldig sentralt, den guida sykkelturen var suveren, restaurantene var flotte og maten god, byen i seg selv var kjempefin, stranden super og elevene oppførte seg eksemplarisk. Jeg tror dette er noe de kommer til å huske lenge."

RUBBESTADNESET SKOLE, Jannicke Gjerdevik (Malaga, Spania

"Magisk, fantastisk & majestetisk!!!!!
Eg blir gjerne med igjen. En opplevelse for livet.
Eg møtte opp på flyplassen og fram til eg kom tilbake igjen på Helganes ble eg ivaretatt på den aller beste måten. Øyvin var en god reiseleder som passet på oss under hele turen. Gruppen som reiste i sammen var også veldig godt sammensatt, og vi trivdes veldig godt i sammen.
Spesielt var det kjekt å få møte Adolf som var med på 2 av turene, og Christian som var med oss den dagen vi var på sykkeltur. Begge disse 2 kjenner området veldig, veldig godt og tok oss med også utenfor oppmerkede stier, fortalte om området osv.

Servicen hos GoTo var god. Det var herlig å komme til duk og dekket bord og bare møte opp. Hotellene, bussene og rundturen i Italia (som det ble) var alle gode valg. Dere har gjort en kjempe jobb."

OPPLEVELSER I DOLOMITTENE, Guro Sandsgaard (deltaker)

"Turen var helt utenomjordisk fantastisk. Følte jeg fikk utrolig mye for pengene, og er super fornøyd! Tapas hagepartyet var en høydare. Superfornøyd. "

YOGATUR TIL COSTA DEL SOL, Ruth Mæland (Malaga, Spania)

"Noen var i Stockholm for første gang og dette gav mersmak! Takker for bra organisert tur, flott service og en god champagne."

STEINSVIK PRODUCTION AS, Ingvar Steinsvik (Stockholm, Sverige)

"Har hatt en helt fantastisk tur fra vi kom til vi reiste hjem. Mange av oss hadde ikke vært i Malaga før og ble meget positivt overrasket av hvor flott det var.
Kjempefint i sentrum med flotte bygninger, rent og veldig hyggelige folk. Maten og service på begge restauranter var kjempe bra.
Må si utflukten til vingården på søndag var turens høydepunkt, kjempe koselig landsby med en helt fantastisk sjarm.Vi kunne sikkert sittet der ennå! Guiden var og veldig hyggelig.
Sist men ikke minst må jeg få takke dere for kjempegod service og for det flotte opplegge dere har laget til oss. Blir en tur vi sent vil glemme!"

THERMOTECH, Charlotte Solstrand Ystaas (Malaga, Spania)

"Det var helt fantastisk, vi kan ikke få skryt nok. Hotellet Mercur var kjempe stort og flotte rom, god utvalg på fokosten. På hotellet var alltid betjening smilende og kunne hjelpe til om man lurte på noe. Leder i Fagforbundet sa, at han følte seg som en konge på det flotte konferanserommet vi hadde bestilt. Vi fikk jobbet mye, og samtidig nytt den flotte byen Gdansk. Vi var ute og spiste tre forskjellige steder, og maten var så fantastisk god. Været var helt topp med sol alle dagene, og vi rakk også å handle litt- sko var kjempe billig der- så vi fant ut at vi hadde kjøpt 17 par med sko til  sammen, på hele gruppen vår. Jeg har veldig lyst til å reise dit igjen snart. Tusen takk for hjelpen med en vellykket og flott tur fra dere på Goto!"

FAGFORBUNDET KARMØY, Toril Kielland (Gdansk, Polen)

"Ja, nå er vi tilbake i gamlelandet, etter en FANTASTISK tur! Bare smil og glede...og alt fungerte som det skulle. Nydelig hotell, nydelig by og mange fine opplevelser. Så vi takker for hjelpen med opplegget og kommer gjerne tilbake en annen gang.
Litt slitne av litt for lite søvn og masse god mat og vin, og masse jobb som venter på kontoret idag hehe!"

ONECO MT VEST AS, Venche Runde (Montecatini, Italia)

"Det var 48 fornøyde seniordansere som kom hjem lørdag kveld! Vi hadde hatt noen fantastiske kjekke dager. Gdansk var en flott by med mange koselige spisesteder. Vi reiser gjerne tilbake. Tusen takk for et veldig bra opplegg!"

SENIORDANS ROGALAND NORD, Martha Falnæs (Gdansk, Polen)

"Vi har hatt en aldeles strålende tur, muligen den beste vi har hatt så langt!
Fly var i rute, buss sto og ventet, hotell veldig bra og sentralt, kort vei til alt, og et strålende vær, hva mer kan man forvente?
Turene vi har hatt gir veldig mye tilbake, med tanke goodwill fra de ansatte, å ikke minst samhold mellom de ansatte.
Takk for all hjelp og godt samarbeid, dette var helt fantastisk, så ser vi frem mot en ny tur neste år!"

DANICA FOODS - Per Tangen (Malaga, Spania)

"Har hatt enkjempefin tur i København, god mat og god drikke. Wallmans var helt topp!
Hotellet hadde bra beliggenhet og kjempegod frokost. Alt i alt en kjempehelg!"

O.M. REGNSKAP AS - Odd Åge Myre (København)

"I stedet for å bruke en uke, som er vanlig når turen går med buss, fløy vi direkte til Gdansk og fikk opplevd svært mye på en langhelg.Totalt kom turen på rundt kr 3000,- per elev. Da var det fly, transport, tre overnattinger, måltider og besøket i konsentrasjonsleiren inkludert.
Klassen tok fly til Gdansk lørdag, og frem til returen tirsdag rakk de en dag i badebyen Sopot, de besøkte et stort kjøpesenter, og fikk også god tid i Gdansk sentrum. I tillegg brukte de en dag på besøket i Stutthof. Stutthof var et besøk som gjorde et sterkt inntrykk!"

HAUGE SKOLE, Liv Karin Thorbjørnsen (Gdansk, Polen)

""

Kari Rød - Vandring i Dolomittene

""

Margot L Pedersen - Vandring på toppen av Sierra Nevada

""

Liv Jorunn Borge Bless -Yogatur til Costa del Sol

""

Kirsten og Tor - Rundreise i Andalucia

""

Siri Madsen - Mat & vin i vakre Toscana

""

Truls Gautesen - St Petersburg med Wilhelm Steinfeld