Kulinariske opplevelser I vakre Piemonte

Gastronomisk regnes Piemonte som et av Italias beste matdistrikter, ved siden
av Toscana og Sicilia. Hva er så årsaken til at piemonteserne er gourmeter? For også i denne regionen legges det vekt på bordets henrykkelser. Om høsten er det høysesong for vilt og trøfler.
Reiseleder er den anerkjente kokken Geir Andrè Sjursen. Han er godt kjent i regionen og deler gjerne av sin kunnskap.Velkommen!

NY pris kr 12 490,- per person

Inkludert
Flybilletter t/r Haugesund -Milano inkludert 23 kg bagasje
Transfer alle dager
3 overnattinger på mellomklasse hotel i Alba
Frokost alle dager
2 lunch (1 inkl. drikke)
3 middager
2 vingårdsbesøk med vinsmaking
Omvisning ved tradisjonell pastaprodusent
Geir Andre Sjursen er reiseleder
  
Sted
Piemonte, Italia 
Dato
13. - 16. oktober 2017
Gruppestørrelse
15 - 20 personer
Overnatting
3* hotell 
Pris
kr 12 490,- pp
Tillegg for enkeltrom
kr 900,-
Påmeldingsfrist
1. juli  2017

Les mer i vår brosjyre

Les mer i vår brosjyre

Last ned brosjyre

Meld meg på

Andre tematurer

Årets Leeds-tur med Tore Risanger

17. - 20. november 2017
FULLT!

Golftur til vakre Denia

I naturskjønne omgivelser
10. - 14. april 2018

Sri Lanka

Opplev eksotisk mangfold i det Indiske havs paradis
12. - 24. april 2018

By, tapas og natur

Den ultimate Andalucia opplevelsen
23. - 30. april 2018

Rundreise i Argentina

I hjertet av Latin Amerika
25. april – 07. mai 2018

Sierra Nevada & Granada

På toppen av Andalucia
28. mai - 04. juni 2018

Vandring i Tyrol

Kitzbuheler-Alpen
20. - 27. juni 2018

Vandring i Dolomittene

Nord-Italias blomstrende tak!
04. - 11. juli 2018

Polen på kryss og tvers

Gamle historiske kulturskatter
20. - 27. september 2018

Santiago de Compostela

Pilgrimstur - en vandring for sjelen
19. - 27. september 2018

Temareiser 2018

Se vårt utvalg av spennende reiser!